74-годишният фронтмен на „Аеросмит“ отново е посегнал към дрогата след близо 35-годишно въздържание. Стивън Тайлър се е върнал към старите си навици, макар че десетилетия беше чист. Миналата седмица той бе намерен в хотелската си стая в Лас Вегас в безпомощно състояние след свръхдоза хероин. Лекарите едва го върнали към живота.

„Стивън пак се е върнал към порочните си младежки навици. Само че вече страда от атеросклероза и наистина не знае къде се намира. Не знае в кой град сме, не помни текста на нито една наша песен. Общува си с мъртъвци и твърди, че има връзка със същества от други планети. Грозна гледка е“ – споделя член на бандата „Аеросмит“, пожелал анонимност.

Динозавърът от „Аеросмит“ Стивън Тайлър се друса като за последно

Стивън Тайлър се върнал към забранените субстанции след една операция на петата. След нея започнал да взема успокоителни и така пак попаднал в лапите на дрогата. Самият певец преди време признаваше, че е изхарчил милиони за наркотици. Сега обаче здравето му е съсипано. Кръвоносната му система е разбита, а сърцето му едва работи. Именно заради дрогата рокдинозавърът така и не можа да се помири с дъщеря си Лив Тайлър – талантлива актриса и изключителна красавица. Между другото, Стив е дядо на 4 внучета.

Източник: „Уикенд“