Димитър Рачков, който за пореден път се вихри в ефира на Нова тв възмути зрителите с подлото си предателство.

За никого не е тайна, че той е водещ на предаването "С Рачков всичко е възможно", което се излъчва в събота.

Още на старта на предаването обаче, Рачков направи нещо много гнусно, което предизвика възмущението на голяма част от зрителите. Някои дори прогнозират, че не е изключено тази му изцепка да срине рейтинга му. Истината е, че комикът заби нож в гърба на доскорошната си екранна половинка Васил Василев-Зуека. 

Някои от звездите, взели участие на старта на шоуто му зададоха неудобния въпрос защо сред поканените не е и Зуека. Те не скриха недоумението си от това, че именно на старта на шоуто липсва бившата екранна половинка на комика. 

Този въпрос накара Рачков да се почувства видимо неловко и в типичния си стил опита да замаже положението като едва смотолеви, че той рисува и е в чужбина.
Очевидно обаче отношенията помежду им са захладнели, а общият ефир е било това, което е крепяло приятелството им, ако изобщо може да се говори за такова.

Така и не стана ясно обаче какво точно е спънало Зуека да се появи в този така важен ден за колегата му. Мнозина заподозряха, че най-вероятно той изобщо не е бил поканен.
Източник: show.blitz.bg
 

Димитър Рачков възмути зрителите с подлото си предателство