Нова тв спира неделното шоу „С Рачков всичко е възможно“ само два дни след свалянето на Николаос Цитиридис от ефира на конкурентната Нова тв. Последният ефир на Рачков е планиран за тази неделя – 3 декември.

 

Разликата между двамата е, че Цитиридис вдигна голяма пушилка около свалянето си от ефир, докато Рачков изобщо не се оплаква. От 10 декември на мястото на „С Рачков всичко е възможно“ ще се излъчва филм. От шоуто обявиха, че закриват сезона на 3 декември, но така и не става ясно дали ще има нов сезон.

Димитър Рачков слиза от ефир 2 дни след Цитиридис

На практика „С Рачков всичко е възможно“ е единственото вечерно предаване на Нова тв, което така и не успя да бие по рейтинг конкуренцията си от bTV. И макар още в началото на сезона Нова тв да побърза да се похвали със завидни резултати на актуалните сериали, както и на предаванията „Игри на волята“, „Черешката на тортата“ и „Сделка или не“, то единственото пропадане на гледаемостта на канала се оказа именно Рачков. Макар и любимец на публиката, той не успя да бие по рейтинг музикалното шоу на bTV „Гласът на България“.

 

Макар в предаването му да гостуват редица звезди, той така и не успя да достигне нужния рейтинг, за да си гарантира ефир до Нова година. Слабият интерес безспорно сочи, че въпреки всички усилия на екипа, предаването се приема трудно от зрителите.

 

Въпреки това Рачков далеч няма причини да се тревожи за телевизионната си кариера предвид, че още от февруари ще се завърне на екран като водещ на очаквания нов сезон на „Като две капки вода“. Запознати издават, че последното му предаване на 3 декември е замислено като подгряване за предстоящия сезон на „Капките“, предвид факта, че в него ще гостуват звезди от предишни издания на имитаторското шоу.

Източник: Уикенд