Кризата на средната възраст не подмина и Димитър Рачков

Актьорът Димитър Рачков изпадна в тежка криза.

От известно време насам той не се чувства особено щастлив. От обкръжението му издават, че по всяка вероятност става въпрос за кризата на средната възраст.

Димитър Рачков има крещяща нужда от нещо, което да го накара да се усмихне. Негови колеги се молят покрай светлите Коледни празници да получи добра вест. От няколко месеца насам актьорът е предприел сериозна крачка в живота си като е направил постъпки за осиновяването на дете.

[caption id="attachment_432151" align="alignright" width="300"]Кризата на средната възраст не подмина и Димитър Рачков Кризата на средната възраст не подмина и Димитър Рачков[/caption]

Проблемът в случая е, че социалните служби предоставят много трудно грижите за сираци на мъже особено, ако нямат половинка до себе си. Това изискване се оказало препъни камъкът, тъй като според последните слухове, Димитър Рачков и Мария Игнатова са разделени. Предполага се обаче, че щастието все пак може да му се усмихне и службите да го одобрят поне за приемен родител.

По този начин шансовете му да осинови дете по-нататък се покачват значително. Не може да бъде пренебрегнат и фактът, че Димитър Рачков има постоянна работа и стабилни доходи, както и това, че има син, за когото полага грижи наравно с майката – настоящата съпруга на продуцента Евтим Милошев. Актьорът мечтае синът му да си има братче.

Напоследък водещият на „Господари на ефира” е доста потиснат от мисълта, че всички в неговото обкръжение се радват на стабилни семейства, а той за втори път удря греда. Разочарованието му нараства и от това, че не живее постоянно с единствения си син, пише „Всеки ден”. Колегите му издават, че той и Мария Игнатова продължават да бъдат заедно, но само за пред обществото.

Всички по-близки до Димитър Рачков обаче са наясно, че двамата са разделени. Актьорът се дразни още повече от непрестанните натяквания, че са разделени, както и от това, че не пропускат да му изразят съжалението и съчувствието си. Запознати коментират, че къдравелкото винаги си е мечтал да има две деца, но за момента така и не е сбъднал мечтата си, пише pik.bg.