Двамата са заедно повече от две години като криеха връзката си, защото тя още не беше обявила официално раздялата си с Асен Блатечки. Впоследствие Диляна Попова се реши и заживя с новата си и този път истинска любов, която откри в лицето на Лъчезар Захариев.

Манекенката и ресторантьорът си пасват перфектно, той се грижи за сина й Борил като за свое дете, а нея носи на ръце, хвалят ги непрестанно техни познати. "Лъчо й дава уважение и обич, каквито никога не е получавала от Асен. Просто Блатечки не е такъв тип мъж. Добър е и се грижи за децата си, но не е мъж за една жена", говорят запознати.

За разлика от Захариев, който бил като подарък от Бог за Попова. И именно тук идва изненадата - наскоро Диляна избухнала в сълзи и признала, че е в шок от това, което направил Лъчезар.

Сигурно всички сега ще решат, че бизнесменът й е кръшнал и са започнали баналните последици. Да, ама йок! Лъчо не само не й е изневерил, но й предложил да се оженят. Нещо, на което Диляна не само не знаела как да реагира, но едва не колабирала.

"Докара се дотам, защото тя винаги е била твърдо против брака, ужасява я. Вярва, че след подписа, хората се приемат за даденост и любовта малко по малко си отива. Мъчно й е било да обясни това на Лъчезар, но го е направила и той е разбрал, поне засега. Тя обаче се бои да не настоява отново и да се появят търкания помежду им", разказаха източници.