"Аферата Пикасо" - това е филмът, снимките на който разпалиха искрата между Диляна Попова и Филип Буков. Искра не само на екрана... Това разкриха източници от кухнята на снимачната площадка, въпреки че към момента и двамата актьори отричат да имат реална връзка в живота.

Всъщност те са абсолютно прави и не лъжат - сериозна връзка между тях е невъзможна или поне няма да е задълго и е обречена на провал. А причината са едни 14 години - точно с толкова Диляна е по-възрастна от колегата си Филип. Какво е възрастта пред любовта, ще кажат романтиците и на теория ще бъдат прави, но на практика едва ли...

Истината обаче е, че химията между Филип и Диляна буквално боде очите и не е останала скрита за никого от продукцията. Пръв, разбира се, по красивата си колежка, лапнал Буков, но и Попова не останала дълго безразлична към младото му горещо тяло и чар.

Според източниците, те изживели на пълни обороти това помежду си като били напълно наясно, че са зрели хора, всеки от който ще продължи по пътя си.

"Диляна е зряла жена с голямо вече дете, а Филип е още... вятър го вее. Не е готов да поеме отговорностите, които трябва да поеме мъжът до жена като Диляна и това е нормално. Но пък и двамата са свободни, съвременни хора, които изживяха миг на щастие", коментират запознати.