Преди седмица, когато за първи път Добромир Гущеров взе публично думата и призна пред цялата страна, че се е отказал от сина си и не иска да чува за него и семейството му, не Християн Гущеров, а Светлана Гущерова бе тази, която даде отговор по темата.

Нахалната блондинка зае отбранителна позиция и заяви, че видиш ли, за всичко, което им се случва с нейния Хриси, вина имала Диана Русанова - втората съпруга на Гущеров - старши. Тя настройвала мъжа си срещу сина му и внуците като едва ли не им правила магии и драпала само за парите на бившия червен депутат.

Е, винаги досега Диана Русанова е стояла настрани и не е коментирала нищо, но този път търпението се изчерпа. И от нейна страна, и от тази на мъжа й. Русанова не проумява как има хора като екс плеймейтката, чиито живот е повече от празен, той е сякаш във вакуум.

"И да искам, не мога да сляза на нивото на тази жена, твърде ниско е. Тя е дъно. Никога не бях срещала същество, чиято единствена мисъл в главата е как изглежда и колко пари може да похарчи. Също и как да се покаже като кралица в обществото, въпреки че няма данните и на слугиня. Празно, кухо, злобно - това е същината на тази жена и нищо, казано от нея, не може да ме засегне.

Съжалявам само за Християн, който ще осъзнае огромната си грешка, но дано да не е късно за него", категорична е жената на Добромир Гущеров.

Източник: Crimesbg.com