Войната между Диана Димитрова и Юлиан Вергов явно няма да приключи скоро. Напротив, очертава се точно обратното, защото актрисата застана пред съда и изрече нови и страшни обвинения срещу колегата си от "Откраднат живот".

Публично, пред магистратите и под клетва, Диана разказа скандални неща за отношението на Юлиан Вергов към собствената му и единствена дъщеря Алена.

"Тези неща не съм ги казвала никога до този момент, но искам да ги кажа сега. Покрай работата ми с Вергов в сериала, аз се сближих много с дъщеря му Алена. И от нея разбрах колко грубо и потресаващо е било отношението на баща й. Алена е била системно тормозена като е наричана "дебела" от баща си и от дядо си. Тя се разстройваше силно, затваряше се и плачеше в стаята си и ми се обаждаше или ми пишеше, за да й олекне на душичката", заяви пред съда Димитрова.

Както знаем, тя обвини Юлиан Вергов в това, че я е пребил по време на снимките на сериала и то без никаква причина, по нейните думи. Самият Вергов обясни, че е избухнал, защото е попаднал на скандални съобщения между Диана и дъщеря му.

Как ли ще реагира като чуе обвиненията на Димитрова сега?!

Източник: Crimesbg.com