Вдовицата на Хю Хефнър Кристъл Харис напоследък влезе в заглавията на вестниците с разкритията си за случилото се в имението на Playboy - сега тя твърди, че няколко знаменитости са го използвали като място за срещи, за да се "закачат".

По време на участието си в предаването "Кери и Томи" на Hit Network тази седмица Харис твърди, че е видяла безброй звезди да посещават скандалното имение, в което е живяла от 2008 г. до смъртта на Хефнър през 2017 г.

Харис твърди, че по време на престоя си в луксозния имот знаменитостите се "закачали", тъй като им била осигурена тайна.

"Спомням си, че Джак Никълсън идваше често там. Случайни знаменитости като Поли Шор, Кори Фелдман", разказва бившата плеймейтка пред водещите Томи Литъл и Кери Бикмор.

Тя споменава две знаменитости, които някога са се срещали за кратко и за които често се носят слухове, че са се събрали отново - не кой да е, а звездата от "Убийци на цветната луна" Леонардо ди Каприо и Риана.

Спомням си как Леонардо Ди Каприо и Риана се сгодиха една вечер... Спомням си, че си помислих: "Това е умно, да се сгодяваме един за друг и после да не казваме на никого". Някои хора идваха много редовно. Други идваха от време на време, за да проверят - Джъстин Бийбър, Кайли Дженър. Те просто идваха да проверят и аз разбирам тяхното любопитство."

 

Източник: nzherald.co.nz