Докато ние разчитаме на руските туристи да вдигнат сезонната ни посещаемост, а оттам и брутния ни вътрешен продукт, една от най-известните британски двойки Дейвид и Виктория Бекъм се ориентира към друга балканска държава – Черна гора. И докато руснаците вложиха парите си у нас през последнике 5-10 години в кичозни апартаменти по Черноморието ни, известното британско семейство си купи луксозна вила на Адриатическо море, близо до град Тиват.

Баровския имот на семейство Бекъм се намира в град Доня Ластва, който предлага невероятна гледка към морето, и е разположена върху парцел от 4200 кв. метра. Кой знае, стъпвайки на Балканите, Дейвид и Виктория може би ще се позаинтересуват от България и е възможно да отскочат и у нас...

Дейвид и Виктория Бекъм ни стават комшии в Черна гора

Черногорската вила на Бекъм е построена на четири основни нива, които са свързани помежду си с асансьор, а в дворовете до басейните, има градина, украсена с различни растения, включително и маслиново дърво на между 800 и 1000 години. Интериорът на вилата се състои от всекидневна с магическа гледка към града и морето, кухня и спалня, както и зала за фитнес и много други развлечения.

Цената на къщата неофициално е 12 млн. евро. Семейство Бекъм посети черногорското крайбрежие през 2018 г. и остана влюбено в местните красоти.

Източник: „Уикенд“