Една от най-обичаните светски двойки – Дейвид и Виктория Бекъм претърпели голяма криза в брака си и живели разделени цели две години. Експлозивната нова книга на Том Бауър "Къщата на Бекъм" дава повече информация за брачните проблеми на влюбените и взриви спокойствието на семейството.

В книгата пише, че двамата дори се мразели и изобщо не разговаряли по между си.  Продължили да поддържат „дистанцирани бизнес отношения“. Техните пиари пък „пускали негативни истории“ за другия, твърди авторът Том Бауер.

Припомняме, че бракът им бе разтърсен  от твърдението на Ребека Лус за афера с футболиста. В крайна сметка двамата останали заедно и се справили с проблемите си.

„Въпреки че семейство Бекъм не можеха да скрият, че водят отделен живот, те останаха заедно, за да подкрепят своята марка“, твърди Бауер.

„Домът на Бекъм“ рисува напълни различна картина от тази, която бе представена от документалния филм на Netflix, който всъщност е изпълнителен продуцент на семейство Бекъм.

2016-та се оказва критична за семейството, когато Дейвид живее в Маями,  а Виктория – в Лондон. Дейвид дава интервю за австралийска телевизия, в което признава, че бракът им е „трудна работа“.

Все пак двамата си остават пример за дълга и успешна връзка, която продължава вече 27 години.

Източник: woman.bg