Дейвид Бекъм засипа с похвали съпругата си и известна модна дизайнерка Виктория Бекъм, като разкри причината да я избере за партньор в живота.

По време на интервюто за предаването "Този мой живот" с Джеймс Кордън бившият капитан на английския отбор заяви: "Просто си я харесах".

Той добави: "Не знаех каква е тя като човек. Всъщност просто я харесвах, както повечето хора по онова време, и не знаех за кого се женя или с кого ще бъда до края на живота си."

Дейвид споделя, че когато се е срещал с Виктория, "не е осъзнавал каква силна жена е тя". Той продължи, че нейната сила "е това, което наистина ме привлече към нея повече от всичко друго".

Световноизвестният футболист признава, че харесва силни жени. Той каза, че бившето момиче от Spice Girl "работи здраво. Харесва ми фактът, че тя е страхотна майка."

Дейвид сподели: "Харесва ми фактът, че тя се грижи за мен понякога, през по-голямата част от времето, и знаете ли, ние създадохме този живот с четири невероятни деца, които са най-важните неща в живота ни, така че затова избрах Виктория... начинът, по който тя един вид управлява семейството."

За незапознатите: Дейвид завърза възела си с Виктория на 4 юли 1999 г. Двойката има четири общи деца - синове Бруклин, на 25 г., Ромео, на 21 г., Круз, на 18 г., и дъщеря Харпър, на 12 г. 

Източник: .thenews.com.pk