Дейвид Бекъм  въпреки натоварената си и бляскава кариера в света на спорта, винаги е гледал на съпругата си Виктория и четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър - като на своя гордост и радост.

Но не можеш да станеш един от най-талантливите и известни футболисти в света, без да направиш някои жертви по пътя си. 48-годишният Дейвид наскоро представи своя изключително откровен документален филм за Netflix, в който разказва именно за това.

Още преди да се появят децата, той и тогавашната му приятелка Виктория, която е една пета от най-голямата момичешка група в света, жертват времето си, за да дадат приоритет на кариерата си. Архивни кадри с Виктория показват как тя казва: "Утре ще се видя с Дейвид, не съм го виждала от два месеца. Забравих какъв е той, когато се гушкаме."

В началото на 2000 г. кариерата на Дейвид като футболист се развива главоломно, а преместването в Испания означава, че той и Виктория, заедно с бебето Бруклин, ще се преместят в Мадрид.

Но преди семейството му да се присъедини към него, Дейвид отлетя първоначално сам, след като за една нощ подписа огромна сделка с отбора, което означаваше да остави семейството си зад гърба си, макар и временно, заради възможността да играе за огромен международен отбор с многомилионен договор.

Той разказва как го е засегнало това, като казва: "Когато за първи път се преместих в Испания, ми беше трудно, защото през цялата си кариера, от 15-годишна възраст до 27-годишна възраст, бях част от един клуб и едно семейство. Продадоха ме за една нощ, в следващия момент бях в друг град и не говорех езика. По-важното е, че нямах семейството си."

Дейвид добави: "Когато играех за Манчестър Юнайтед, дори когато губех или не играех добре, знаех, че всяка вечер ще се прибирам при семейството си. Докато в Мадрид не се прибирах при семейството си. И това беше трудно."

Източник: hellomagazine.com