Десислава беше и си остава една от всенародните любимки на поп фолка. Певицата никога не е била хулена от феновете, с изключение на някои злобнички подмятания, докато беше с наднормено тегло. В общи линии обаче настроенията и чувствата към нея, от страна на публиката, са положителни.

И с основание - Десито нито е евтина бръмчалка, нито го прави с мъже за пари, нито е плоскоумна кифла. До момента тя винаги се е държала на ниво и си е заслужавала уважението на почитателите. Казваме до момента не, защото вече не го заслужава, а защото след последните й снимки мнозина се питат полудя ли, това ли е реалната й визия и не прихвана ли от болестната мания на Андреа и редица други?!

Десислава, полудя ли, жено?! Вярвате ли, че това е реалната й визия? (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Както виждаме, Десислава е стопена наполовина, че и отгоре, но толкова фина и стройна не е била от 20 лета. Вярно е, че тя успя да свали доста килограми, след като откри и лекува проблема си с щитовидната жлеза. Но на фотосите не се вижда просто отслабнало тяло, а перфектна фигура, която се прави с доста време във фитнеса. Десито обаче не сме я мяркали и веднъж в зала...

Десислава, полудя ли, жено?! Вярвате ли, че това е реалната й визия? (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Второто, което усъмни мрежата, е лицето й, което е така изваяно, все едно Микеланджело е работил върху него. Да, Десислава е още млада, на 44 е и ако се поддържа, ще изглежда добре, но специално на снимката личи, че е яко работена с филтри.

Десислава, полудя ли, жено?! Вярвате ли, че това е реалната й визия? (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

"Деси, осъзнай се и не изплисквай легена и ти, че вече ни е писнало от тъпи клявки", молят я фенове.