Партньорката на Сашо Кадиев от "Преди обед" сащиса дамите в нета и ги накара да се запитат: "Абе, Деси, ти жена ли си?!"... Да, Деси Стоянова, която е публична личност и би трябвало да е суетна и кокетна като повечето родни Випове, показа съвсем друг натюрел.

Стоянова призна пред всички, че изобщо не й пука на колко години е и си казва възрастта с радост - било то на познати, или на непознати хора. Думите й шокираха мнозина, защото Деси не е нито на 20, нито на 30, а на 47 лета. А на тази възраст едно 95 процента от нежния пол изпитва ужас от първите цифри на ЕГН-то си.

"На 47 съм и мога да го повтарям до откат. Не се притеснявам и не се страхувам от годините си, обичам да ги казвам. Дори напротив - когато кажа, че съм на 47, а хората ме погледнат стреснато и ми кажат: "Стига, бе! Не ти личат изобщо!", това ме прави щастлива", споделя водещата.

Стоянова разказа и че винаги се е стремяла да поддържа добре кожата си като никога не пропуска важните неща - почистването и подхранването. Тя си имала и лична козметичка, която й прилагала различни "хватки" за младост, но далеч от пластичните интервенции.

"Не бих си сложила хиалурон, нито пък да се бода с всевъзможни неща, поне на този етап. Не съм фен на изкуствените кукли", казва Деси Стоянова.