Деси Стоянова разкри, че пандемията е била кошмар за семейството и децата й!

Деси Стоянова преживя болезнено раздялата със съпруга и децата си по време на пандемията. Още преди въвеждането на извънредното положение нейното семейство заминало за семейната вила в Еленския Балкан, а тя останала в София сама. [caption id="attachment_631756" align="aligncenter" width="300"]Деси Стоянова Деси Стоянова едва издържала извънредното положение[/caption]

„В следващите няколко седмици останахме разделени. Аз в София на работа, а те в планината. До този момент никога не се бяхме разделяли толкова дълго.

И това ми тежеше, въпреки че си давах сметка, че за тях е много по-добре да са там далече, където корона вирусът не диктува всяко вдишване и издишване, както е в София”, споделя още Деси. Стоянова успяла да се спаси от депресията с много работа и постоянни ангажименти. След като започва обаче дистанционното обучение близките й се връщат, тъй като във вилата нямат интернет. Тогава журналистката установила колко са пораснали синовете й и колко добре се справят с уроците, макар и през компютър, пише вестник „Минаха години". Самата тя се редува със Сашо Кадиев, за да продължи работата по предаването им.

„Екипът ни се раздели на две, за да сме сигурни, че дори и някой да се зарази, предаване ще има”, споделя водещата. Тя не крие, че е от щастливците, които успяха да запазят работата си въпреки кризата.

В дните, когато Сашо Кадиев е сам на екран, Деси Стоянова е щастлива, че може да прекарва постоянно време с близнаците. И оценява високо тези моменти, тъй като вижда колко са пораснали децата й. По време на карантината много й тежало, че не може да бъде и с родителите си. „Потискащ е и начинът, по който маските промениха хората. Разминават се, без да се поглеждат, без да се поздравяват. Виси едно подозрение във въздуха”, казва още тя. Деси още не смее да прегърне сама родителите си, колкото и да й тежи това. Баща й, Красимир Стоянов, дълги години е съветник при президента Георги Първанов и е бивш апаратчик от БСП. Той е известен със строгостта си, а дълго време се носят слухове, че е уредил и дъщеря си на малкия екран.

Стоянов обаче само се дразни от тези твърдения, тъй като никога не е имал заслуги за успехите й. По думите му, тя сама си е спечелила място в телевизията — години наред работи като политически репортер в Би Ти Ви, но напуска, за да започне работа в луксозно списание.

Да води „Преди обед” със Сашо Кадиев я кани продуцентът Георги Тошев, а от есента двамата водещи ще започнат своя десети сезон.