Деси Стоянова и Велислав Русев отново избраха родното Черноморие!

Чаровната Деси Стоянова и нейният мъж Велислав Русев зарязаха мръсната и прашна столица, за да се отправят към морето. Както обикновено, така и тази година, те не се направиха на сноби и не се похвалиха с почивка на Френската Ривиера (примерно), а избраха родното ни море. Вероятно тук ще останат поне десетина дни, а може и повече.

Не това обаче е фактът, който смая потребителите в нета, а неувяхващата и очевидно искрена любов между двамата. Деси пусна снимка с мъжа си, на която видимо цъфти от щастие, след което на стената си я сподели и самият той. А посланието бе, че когато имаш до себе си този, който ти е нужен, не ти трябва нищо друго.

Знаем, че Деси Стоянова и Русев имат десет години разлика в негова полза, а се запознали по времето, когато и двамата били кадри на в-к "Сега". От връзката, а после и брака им, се раждат Стефан и Красимир, които са близнаци.

През годините, в които са заедно, а те са вече наистина доста, нито веднъж не се е чуло за забежка от страна на Деси, камо ли на Велислав, който явно има очи само за нея. Бракът на Деси е абсолютната противоположност на любовния живот на колегата й Сашо Кадиев, който се раздели с жена си заради младата Ивелина Чоева.