Деси Стоянова е с отрицателен тест за коронавирус

"Разбрах, че съм "контактна" на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи". Това написа водещата Деси Стоянова в профилите си във Фейсбук и Инстаграм тази сутрин. От съобщението става ясно, че Деси е с отрицателен PCR тест и се чувства добре, както и човекът, с който е била в контакт. "Симптоми - никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя - отрицателен", пише тя. "Седя си вкъщи с бялата котка Ира, която е глуха. Най-хубавото е, че мога да си ходя без очилата", сподели Деси за това как се чувства под карантина в пряко включване в "Преди обед". "Събуждам се сутринта и интернет ме информира за "Жена на годината" и че са ме номинирали и мен. Благодаря много за това! Много е яко, няма да си кривя душата.

Симптоми

Научавам и втората новина за деня, че съм била в контакт с човек с коронавирус и по правилата на играта следващите 10 дни трябва да съм в карантина. Аз нямам никакви симптоми. Добре съм. Вкъщи съм по чорапи и така ще си стоя", пише още Стоянова, предават от ladyzone.bg. [caption id="attachment_646535" align="aligncenter" width="300"]Деси Стоянова е поставена под карантина сн. Инстаграм Деси Стоянова е поставена под карантина сн. Инстаграм[/caption] Веднага след като публикува новината, че е под карантина в профилите си в социалните мрежи Деси получи хиляди пожелания да се "размине с Ковид" от своите фенове. Други почитатели на тв водещата пък й пожелаха "приятна почивка" и споделиха, че ще им липсва на екран и нямат търпение да се върне отново в "Преди обед".

 
View this post on Instagram
 

На балкона.? За следващите 10 дни това ще е моето „навън“. ? Денят ми започна с 2 новини. ? Първо, че са ме номинирали за жена на годината в категория „Медии“ („Грация“, благодаря, тази година всички ще я помним, вие добавяте парченце към хубавите ми спомени от 2020).? ? Второ, час по-късно разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи. Аз съм напълно ок, „позитивният“, с когото съм била в контакт, също. Симптоми – никакви. ? Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен. ? А който иска да даде гласа си за „Жена на годината 2020“, може да намери линка в био.?

A post shared by Dessislava Stoyanova (@dessie_stoyanova) on