Сега Деси Цонева се е отдала на двете си деца

Откакто напусна предаването "На кафе", Деси Цонева загърби напълно телевизионните изяви. Тя не изключва възможността някой ден да се върне на малкия екран, но сега има други планове за професионалното си развитие. Щерката на покойния журналист Димитър Цонев планира да следва право и да някой ден да работи като юрист.

Второ висше

Усмихната брюнетка сподели, че има пълната подкрепа на съпруга си - заможния издател на учебници Явор Стефанов. Тя винаги е била финансово подсигурена, но не обича да бездейства, затова е решила да запълни свободното си време, като запише второ висше. Деси смята да се готви усилено за изпитите по право и се надява скоро да се похвали, че отново е студентка. Междувременно Цонева се е отдала на двете си деца -11-годишният Янчо и малката Бианка-Димана на 1 годинка. Щастливата майка се хвали, че синът й обикнал сестричката си от пръв поглед и досега не е проявявал ревност. "Много е разбран, изобщо не е правил драми!", коментира брюнетката. Най-щастлив от раждането на бебето Бианка-Димана бил бащата Явор Стефанов, който има две големи дъщери от предишна връзка, но те отдавна са самостоятелни. Сега издателят си припомнял какъв е животът с малко дете, ала хич не се чувствал изтощен. Момиченцето било спокойно и не създавало проблеми на родителите си.

Брак

Преди две години Деси и Явор сключиха брак пред погледите на най-близките си хора и официално станаха семейство. Тя прие неговата фамилия, макар че в медийните среди винаги ще бъде по-известна като Цонева. Съпрузите си казаха "да" в тесен кръг, а коронакризата осуети намеренията им пищно парти и църковна сватба. Чаровната брюнетка предпочиташе първо да роди, да спре да кърми и тогава да вдигне голямо тържество, ала Ковид-19 съвсем обърка плановете й. На официалното подписване присъстваха едва петима души - младоженците, кумовете и синът на булката. Въпреки камерния състав, Деси облече бяла рокля и зашемети гостите с бляскава визия. Тогава бременността й все още не бе напреднала и коремът й почти не личеше, пише "Уикенд". Цонева е споделяла, че втората й бременност протекла доста по-различно от първата - изморявала се по-бързо, предпочитала да лежи повече, а екстремните изживявания оставила за по-късен етап. В началните месеци имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, но според личния й лекар те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, но с настъпването на есента този проблем отминал. Деси е с цели 19 години по-млада от настоящия си съпруг, но това не пречи на връзката им. Тя твърди, че винаги е предпочитала по-възрастни и осъзнати мъже, които знаят какво искат от живота, а не разглезени мамини синчета. За Явор казва, че е голямата й любов и неслучайно се решила да роди от него. Когато узнала, че е бременна, изпитала известно колебание, но за кратко. Няколко дни обмисляла как да постъпи и накрая стигнала до категоричния извод, че трябва да роди бебето.

Запознанство

"Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка в Гърция с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на татко имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор. До този момент не знаех нищо за него, нито той за мен. Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!", разказва Цонева за запознанството си с бизнесмена. И допълва, че именно Стефанов я извадил от депресията след смъртта на баща й. Благодарение на съпруга си тя върнала доброто си настроение, позитивизма си и вярата си в светлото бъдеще. Голямата възрастова разлика между журналистката и мъжа й често предизвиква противоречиви реакции. "Влюбена си в портфейла му!", "Деси с дядо си!" - това са само част от злостните коментари под снимките на Цонева в Инстаграм. Тя обаче не мълчи на нападките и обикновено отвръща с доста сочни обиди, а понякога и с псувни. Щерката на покойния Димитър Цонев казва, че се чувства длъжна да защити съпруга си. По думите й той е най-страхотният съпруг и баща.

Ваксинация

Цонева споделя, че преди месец се е ваксинирала срещу Ковид-19. Тя си е сложила ваксината "Астра Зенека" и според кръвните й изследвания вече има доста високо количество антитела. [caption id="attachment_661651" align="aligncenter" width="300"]Деси Цонева става адвокатка сн. hotarena.net Деси Цонева става адвокатка сн. hotarena.net[/caption] Журналистката казва, че след имунизацията е почувствала краткотрайно неразположение, което отминало в рамките на 24 часа и после не е имала оплаквания. Тя съветва почитателите си да спазват мерките, а ако имат възможност - да се ваксинират, предават от hotarena.net.