Деси Цонева втрещи потребителите!

И Деси Цонева прихвана от вълната на кифлите и на плеймейтките - като няма с какво друго да впечатлиш, съблечи се!... Щерката на покойния журналист Митко Цонев, който бе известен със сериозните си постижения в кариерата, не може да се похвали с успехите на баща си. Затова пък още навремето се прочу с пиянски изцепки, скандали и смяна на мъже.

Деси Цонева се прави на плеймейтка: Пусна се чисто г*ла в нета! (ШОК СНИМКА)

Днес Цонева е женена за издателя Явор Стефанов, който е доста по-възрастен от нея и явно затова я глези и й позволява волности, за които друг мъж на негово място би я попилял от скандали. Деската реши, че ще е много гот ако се пусне чисто гола в интернет. И го направи от раз.

Е, да, като все пак интелигентно същество и семейство от сой, тя покри срамотиите си с малка лятна рокличка, която държи пред себе си. Цонева е на вратата на каравана и видимо доволна се размотава така, както майка й я е родила. Това всъщност е и едно от преимуществата на почивките в каравани и кемпери.

Деси отдавна си е харесала този вид ваканции, но разбира се, не се отказва и от по-луксозните почивки и дестинации. Нейният Явор редовно я води я на Малдивите, я в Италия, я някъде другаде и общо взето й угажда доволно. "Деси не е хич лек характер и щом с нейния още се спогаждат, значи са от едно тесто и да се нацелили в лудостите", коментират нейни познати.