Прякорът Пеперончино - демек люта, си е заслужила отдавна Деси Цонева. Щерката на Митко Цонев неведнъж е показвала чепатия си нрав и голяма уста, но този път публично си призна, че е и страшно ревнива. Разбира се, когато има повод за това, но и когато някой иска да посегне на "нейното".

А "нейното", от няколко години насам, е издателят Явор Стефанов, от когото тя роди и второто си дете. Двамата имат солидна разлика във възрастта като Явор е доста по-голям от Деси, но въпреки това тя е тази, която го ревнува бясно.

Деси Цонева се пени от ревност: Някакви тъпачки се слагат на мъжа ми в мрежата! (СНИМКИ)

Защото, както сама призна преди ден в интервю, разни мацки се скъсвали да му се натискат и да му се предлагат в мрежата. "Той е уникално готин мъж, страхотен е и това личи дори онлайн. Започнаха някакви девойки да го бройкат, но не са познали. Не знаят с кого си имат работа", смигва Пеперончино заканително.

Близки до Цонева обаче се смеят, защото извън ефир тя била в пъти по-рязка и никак не деликатна в описанието на въпросните девойки, които наричала "евтини тъпачки", "цървулани" и "убитачки".

"Че коя жена би реагирала иначе ако наистина си обича мъжлето?! Права си е Десито", коментират източниците.