Ковид-19 отнема живота на любимия мъж на Деси Бакърджиева

Деси Бакърджиева направи разтърсващи и дълбоко емоционални разкрития за скорошната й бременност и огромната лична загуба, която неочаквано спохожда семейството й.

Предложение за брак

"Преди известно време срещнах отново ученическата си любов. Няколко дни, след като се видяхме, той ми предложи да се омъжа за него. Още нося годежния си пръстен. Казваше се Филип.

Загуба

За съжаление, COVID-19 ми го отне. Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред.

Раждане

Бях бременна и родих по-рано, по стечение на обстоятелствата. Дъщеря ми се казва Вивиан и вярвам, че е родена под щастлива звезда", сподели актрисата. "Аз не обичам да говоря за личния си живот. Знам, че е суеверие, но дете не бива да се крие. Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. Когато съм се питала: "Защо се случва на мен?", съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би, защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа. Няколко пъти сме се събирали и разделяли и то, защото е трудно да има любов от разстояние. Най-големият парадокс беше, че той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че излезе от болницата, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние", разказа още тя.

Приятели или добри познати?

"Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи с него и с родителите ми, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати", смята актрисата. Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата. Но знае, че може да продължи. "Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде". "Първо се борих за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Много неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна", казва още Бакърджиева. Деси споделя, че е станала това, за което е мечтала като малка - актриса. Но е категорична, че пълно щастие не съществува. Признава, че децата и семейството са най-голямата ценност в живота й. Всичко останало е суета. [caption id="attachment_670222" align="aligncenter" width="300"]Деси Бакърджиева губи голямата си любов месеци преди да роди сн. nova.bg Деси Бакърджиева губи голямата си любов месеци преди да роди сн. nova.bg[/caption] "Обичам децата си, семейството си и този, който беше до мен през последните месеци. Усещам, че винаги ще бъде тук", споделя Деси пред Мариян Станков - Мон Дьо, пише nova.bg.