Серенай Саръкая се върна при бившия си годеник Керем Бурсин – разтръби турската преса. Пръв за възродената любов на аркашките написа таблоидът „Магазин“, като авторът на статията дори се закле, че информацията му е от „възможно най-сигурния източник“.

Екранната Девин Акън още не е коментирала сензацията, а спряганият за неин нов стар избраник дори отрече тази информация, макар и уклончиво с думите: „Понякога журналистите живеят в паралелна реалност“.

Жълтата преса припомня пикантната история на двойката. Керем натири Серенай Саръкая през 2020 г., защото разбра, че му кръшка с комика Джем Йълмаз. Бурсин въобще не се двоуми и би шута на невярната си годеница и се жалваше пред приятели, че тя е най-голямата грешка в живота му.

С Керем Бурсин палавата госпожица Саръкая делеше покрив и постеля близо 4 години. Предишен интимен партньор на красавицата Октай Кенарча и досега не иска да чуе името й и дори я обвини в нисък морал.

„Тя е демон, от който бягам“ – споделял е той.

Сега обаче демонът Саръкая отново владее сърцето на бившия си Керем и нищо чудно да минат скоро под венчило.

Красивата миска има две престижни участия в конкурси за красота, които й отварят вратите към вървежните турски сериали. Именно тя изигра фаталната Мира Бейлидже в „Кварталът на богатите“

Източник: „Уикенд“