61-годишната Деми Мур, която открадна шоуто на филмовия фестивал в Кан с поредица от привличащи вниманието визии на червения килим , се е запознала с 34-годишния певец, докато е била в Южна Франция миналия месец, твърдят запознати.

„Деми и Джо завързаха приятелство. Имат общи приятели и се сближиха", разказва един от добре осведомените източници за двойката, която е била видяна да обядва заедно в ексклузивния Hotel du Cap-Eden-Roc в Антиб, Франция.

Въпреки че един от вътрешните източници ни каза, че нещата вече стават романтични, той побърза да разсее всякакви слухове за задявки.

Мур, чийто нов филм на ужасите „The Substance“ нашумя в Кан, беше домакин на галавечерята на amfAR по време на фестивала, където Джо се появи изненадващо на сцената заедно с брат си Ник.

Въпреки че 31-годишният Ник трябваше да изпълни на събитието, именно допълнението на Джо към хита на групата му DNCE „Cake by the Ocean“ вдигна публиката от местата ѝ. Мур беше забелязана да танцува с носителката на „Оскар“ Мишел Йео по време на песента.

По-късно Мур беше забелязана да вечеря с Джо, брат му Кевин и супермодела Хайди Клум.

Казаха ни, че Джо е приятел и със стилиста на Мур Брад Горески и нейния мениджър Джейсън Уайнбърг.

Източчник: pagesix.com