Холивудската звезда Деми Мур е вече на 61 и наскоро стана баба, но това не й пречи в актуалния си филм „Веществото“ – доста нискокачествен хорър, дебютирал в Кан, да има няколко сцени както майка й я родила. Актрисата заяви, че се чувства прекрасно, когато се съблича пред камерите, и възнамерява да го прави поне още 20 години.

Друг е въпросът кой ще иска да я гледа гола на тази възраст...

„Винаги съм търсила провокативните роли и голите сцени са част от това. Искам да съм напрегната, дори леко уплашена на снимачната площадка. Събличането пред камерите ми носи страхотна емоция, от която нямам никакво желание да се лишавам все още“ – твърди бившата жена на Брус Уилис.

Със сигурност най-известното събличане на Деми Мур е през 1991 г., когато се изтипоса гола и бременна в 7-ия месец с дъщеря си Скаут. Това беше прецедент, който накара десетки топ звезди след нея да си заголят бременните кореми за фотосесия.

Макар филмът „Веществото“ да не се очаква да има някакъв огромен интерес сред зрителите, всички са единодушни, че Деми Мур все пак прави страхотна роля. В сюжета тя си разменя ролята с по-млада жена, а голите сцени са, когато двете взаимно разучават голите си тела.

Източник: „Уикенд“