Деми Мур показа на последователите си в социалната мрежа, че наистина я е завладяло празничното настроение

Актрисата Деми Мур е напълно завладяна от коледния дух и тази година е решила да украси не едно, а няколко коледни дръвчета. Деми е снимала празничната си приказка и е споделила снимката в своя официален профил в социалната мрежа Инстаграм.

Елхи

На снимката могат да бъдат забелязани четири елхи, украсени с коледни играчки и светлини, като не всяка от тях има коледна звезда на върха. Не става ясно дали в дома на актрисата се намират още елхи, или тя се е ограничила само до четири, нито пък защо са й необходими четири коледни дръвчета за празника. До елхите горно се е изправил и голям плюшен мечок.

Похвали

Един от многобройните последователите на актрисата в социалната мрежа всъщност я е попитал точно колко елхи има в дома си. Но Мур все още не е отговорила на този въпрос. Към снимката на Деми в социалната мрежа заваляха хиляди похвали за красивата украса от феновете й. "Великолепно", "Красиво", са само една малка част от тях. Друга част от последователите на Мур пък заявиха своето одобрение за приказната декорация с емотикони. [caption id="attachment_652383" align="aligncenter" width="224"]Деми Мур напълни дома си с елхи и показа на последователите си в мрежата, че я е завладяло празнично настроение сн. Инстаграм Деми Мур напълни дома си с елхи и показа на последователите си в мрежата, че я е завладяло празнично настроение сн. Инстаграм[/caption] Наскоро звездата навърши 58 години и цялото й семейство, включително бившият й съпруг Брус Уилис и неговата настояща съпруга, отправиха трогателни поздравления в социалните мрежи за празника на Деми Мур, предават от life.dir.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)