Бившата съпруга на Брус Уилис – Деми Мур, се намира в отлична физическа форма за своите 61 години. На последните си папарашки снимки актрисата, която навремето пръскаше сексапил, изглежда слаба и стегната, но хич не можем да похвалим така лицето й, по което възрастта неумолимо оставя своя отпечатък.

Холивудската дива излезе на разходка изг града в ежедневни дрехи, черна тениска с щампа „Калифорния“, бомбър яке, маратонки и необичайна чанта. Прекомерната слабост се разкрива от прилепналия й клин. От бедрата й буквално вече не е останало нищо, да не говорим за хлътналите й бузи и тънка шия... Я някогашните й взривоопасни бомби съвсем липсват...

Деми Мур на 61 – перфектно тяло, но в лицето личат пораженията на възрастта

За съжаление, физиономията на красавицата е пострадала най-много от възрастта и прилича на повехнала мумия. Деми Мур обаче не е загубила самочувствието си и продължава да го помпи, като публикува предизвикателни снимки в социалните мрежи. Така че скоро вероятно ще ни зарадва с по-изкусителен поглед към прелестите си, това е сигурно!

Деми Мур на 61 – перфектно тяло, но в лицето личат пораженията на възрастта - Снимка 2

Макар че е далечна онази 1996 г., когато Деми Мур става световен мъжки блян и най-скъпоплатената дотогава актриса за участието си във филма „Стриптийз“, в който наистина показва бомбастични форми.

Източник: „Уикенд“