Деми Мур вече официално е не само щастлива майка, но и баба на внучка.Актрисата сподели важното събитие в семейството си по необичаен начин. На страницата си в социалната мрежа  холивудската звезда публикува снимки, на едната от които позира с новородено бебе на рамото си. А самата тя е облечена в леопардов бански.

Деми Мур лъсна на фото с новородената си внучка (60-годишната звезда официално стана баба – Снимки)

С лъчезарна усмивка на лицето и очила Деми е гушнала малкото момченце нежно, с което я дари голямата й дъщеря Румър. Мнозина  отбелязаха, че Деми изглежда зашеметяващо, а някои  даже не забелязаха, че бебето не е нейната внучка, а щерка, която тя е родила тайно: „Зашеметяваща майка и баба е Деми.”, „Има перфектно тяло за възрастта си.”, „Деми ме подлудява, имам чувство, че бебето е нейно”, пишат възхитените потребители.

Деми Мур лъсна на фото с новородената си внучка (60-годишната звезда официално стана баба – Снимки) - Снимка 2

Колкото  да не им се вярва на феновете актрисата наистина е станала баба. А следващия кадър напълно трогна почитателите й. На него се вижда момент след раждането на дъщеря й. Холивудската знаменитост, в бяла тениска е прегърнала Румър, която лежи изтощена след раждането. „Животът е цикъл” пише под фотото актрисата.

А тези кадри трогнаха всички, които отбелязват, че Деми Мур има много силна връзка с децата си и е невероятно чувствена жена.