Защо миската Вероника Стефанова крие мъжа си?! Това се питат адски много хора при все, че двамата са заедно от десетилетие, а тя му роди две дъщери и не спира да се хвали колко е щастлива. Досега обаче Веро нито е споменала името му, нито е публикувала една семейна снимка с него, докато щерките и себе си пуска на поразия в нета.

Първоначално хората смятаха, че въпросният е женен и Вероника му е просто любовница, но не - двамата са семейство. Другите причини бяха, че мъжът е доста богат и тя трепери да не й го отмъкне някоя кокошка, или просто той е доста по-възрастен от нея, не лови окото и я е срам да го покаже.

Е, може да се окаже, че има известна доза истина и в двете предположения. Човекът действително е богат, поне ако съдим по джипа му, а и реално е видимо по-стар от Вероника, която спокойно може да му мине за дъщеря.

Папараци най-после успяха да ги спипат, при това и как се целуват. Снимките разкриха господина до Вероника и това е Филип Стоянов. Да, половинката й не е пръв красавец от типа Ален Делон на младини, но пък е финансово красив и явно се грижи добре за нея и за двете им дъщери.

"Днешните бръмчалки ще те гледат като пръв хубавец, стига да ти е пълна банковата сметка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com