18-годишната Дебора от Стара Загора събра всичките си сили и се показа публично преди часове пред цялата страна. Жестоко малтретираното момиче пожела да благодари на хилядите българи, които й вдъхнаха надежда и страст за живот след чудовищното деяние на изверга Георги Георгиев.

Дебора сподели с тихо гласче, че раните й лека полека ще зараснат, но обичта и подкрепата на хората ще я топли винаги и ще я кара да не спира да вярва в доброто.

Дебора към изверга Георги: Ето каква бях и какво остана от мен! Ще покажеш ли това на дъщеря си?! (СНИМКИ)

Кадрите на хубавата девойка натъжиха мнозина и още повече озлобиха всички към мъчителя й Георги. Въпреки, че е минал месец, Дебора още е със синина на окото, крайно измъчен вид и по момчешки къса косичка - нали уродът оряза нейната със злоба...

Дебора към изверга Георги: Ето каква бях и какво остана от мен! Ще покажеш ли това на дъщеря си?! (СНИМКИ) - Снимка 2

След видеото, което бе едва броени секунди, Дебора се разплакала (нещо, което не спира да прави от месец) и промълвила: "Каква бях и какво остана от мен... Ще бъда ли някога същата? А той ще има ли куража да покаже тези снимки и да разкаже историята на дъщеря си за лека нощ?" - това разкриха близки до семейството на девойката, която сме сигурни, че след време ще се изправи пред нас тройно по-красива, силна и уверена.

Колкото до престъпника, той има малко момиченце Никол, което все още не може да разбере що за изрод е биологичният й баща, а и по-добре за нея. Засега...