Харпър Бекъм в компанията на баща си Дейвид бе щракната в Париж, когато излезе от хотела и с татко си и се отправиха да подкрепят Виктория.  Която организира ревю за Седмицата на модата във френската столица.

Баща и дъщеря бяха издокарани в подобни черни тоалети,  докато се насочваха към луксозното събитие. Двамата се държаха за ръцете, а на лицето на тийнейджърката сияеше лека усмивка.

Дъщерята на Виктория Бекъм порасна (Вижте 11-годишната Харпър колко се промени – Снимки)

11-годишната дъщеря на Бекъмови изглеждаше много пораснала през последно време. Тя явно си прекарваше добре в Париж в тъмния си костюм, облечен върху  контрастиращо бяла блузка. Баща й бе избрал подобна визия, в комбинация със синя вратовръзка и тъмни очила. И двамата бяха много елегантни и стилни, коментират феновете на семейството

Дъщерята на Виктория Бекъм порасна (Вижте 11-годишната Харпър колко се промени – Снимки) - Снимка 2

.

Повечето деца на Виктория се събраха на събитието, подкрепяйки майка си. В своя публикация в Инстаграм модната дизайнерка благодари на децата си, че са я уважили. Като разкри, че най-големият й син Бруклин  присъства на ревюто със съпругата си Никола Пелц, с която Вики имаше търкания. Липсваше  само Ромео, а тя написа: „Не можех да го направя без вас, обичам ви всички толкова много. Целувки от Париж!“

Явно е, че Дейвид и дъщеря му споделят много специална връзка помежду си. Баща и дъщерясъщо се държаха за ръце  на път за модното шоу на Виктория и през септември.