Татуси, снимки по бански, буйни къдрави коси и фокус върху изкуството – Дарина Радева изглежда не се вписва в рамките, дори и на тези, налагани й по подразбиране от политическата кариера на баща й – президентът Румен Радев.

 

Той пък може и да не се стреми да ограничава артистичната й натура и свободата й да я изразява.

 

Дъщерята на Румен Радев не спира да скандализира

Откакто е студентка в НАТФИЗ, Дарина придоби визия на бунтарка. В комплект на естествената й красота и романтичното й излъчване, на които залага, тя ярко се отличава от клишето, към което голяма част от връстничките й се стремят към днешно време.

Дарина е много отдадена на театъра. Това, че животът й е изпълнен изцяло от актьорството личи и от снимките й в социалните мрежи.

 

Няма обаче снимки с настоящото й гадже, за какъвто е сочен мотошампионът Йоан Георгиев. Липсват и снимки с бившата й изгора Камен Златанов – наследникът на бившия зам.-министър-председател и министър на правосъдието в кабинета на Пламен Орешарски – Зинаида Златанова.

 

Тези дни Дарина Радева внезапно стана център на вниманието от страна на политическите фигури у нас. Това се случи, след като бе обявено, че тя е сред обсъжданите актриси за ролята на царица Теодора – втората съпруга на цар Иван Александър във филма „1349“ на режисьора Максим Генчев.

 

Във връзка с евентуалното участие на Дарина в новия филм на Генчев, по темата в парламентарната Комисия по култура и медии бе изслушан Емил Кошлуков, а лидерът на БСП – Корнелия Нинова заяви, че ще сигнализира СЕМ и поиска проверка за конфликт на интереси. Реакцията на президента Румен Радев също не закъсня. Той отбеляза, че от разговора с дъщеря му, му е станало ясно, че нито е поела ангажимент, нито пък е подписала договор за участие в лентата. Той обаче не пропусна да подчертае, че се радва от това, че децата му, са избрали да останат да учат и да се реализират в България.

 

Запознати издават, че президентът е посъветвал дъщеря си да откаже ролята, но не е ясно какво решение ще вземе тя. Преди време Максим Генчев отбеляза в свое интервю, че президентската наследница със сигурност ще участва във филма му.

 

От някои от фотосите й в социалната мрежа става ясно, че Дарина има татуировки – бор на дясната й ръка, надпис на лявата й ръка, както и между гърдите – където има изрисувана птица.

 

Освен това е и талантлива певица, което стана ясно през лятото на миналата година. Наред с музикалния й талант се коментираше усилено и връзката й с мотошампиона Йоан Георгиев. След като в миналото лято се спомена, че са се разделили, в началото на декември отново се заговори за евентуалната им връзка. Според запознати към днешна дата двамата отново са заедно и са щастливи.

Източник: Уикенд