Стига, бе! Ще познаете ли дъщерята на Ивана, защото ние не можахме. Поне не и в първия момент. 29-годишната Теодора наистина не прилича на себе си, все едно е коренно различен човек. Знаем, че тя никога не е обичала да се показва в мрежите и предпочита да живее живота си пълнокръвно, в реалността.

Дъщерята на Ивана не прилича на себе си! (ще познаете ли 29-годишната Теодора - МНОГО СНИМКИ)

Теди не е и от суетните, което още веднъж доказва, че Ивана я е възпитала прекрасно, без значение дали е в чалга гилдията. Не е нужно да сравняваме с други "чалга родители" като една Мария например, нали?! За разлика от 15-годишната Марая, която вече редовно се чекне в нета, близо 30-годишната Теодора е все така стилна и обрана.

Дъщерята на Ивана не прилича на себе си! (ще познаете ли 29-годишната Теодора - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Визията й е наистина променена, но за радост, това не се дължи на пластични операции, фотошоп или кофи с ботокс и филъри, а просто на промяна на прическата и начина на гримиране. Теди си е пуснала доста по-дълга коса и я е направила къдрава, което й отива.

Дъщерята на Ивана не прилича на себе си! (ще познаете ли 29-годишната Теодора - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Гримът й също е различен, но не е прекалила с нищо и това си личи. Ивана не спира да повтаря колко е горда с дъщеря си, завършила режисура, което било първата й мечта. Нищо, че родителката й настоявала да учи право.

"По едно време, горкото дете, учеше и двете специалности, за да не ме разочарова. Като видях какъв труд и зор е, я съжалих и й позволих да зареже правото. Щом сърцето й е в режисурата, така да бъде. Вижте я колко е добра сега!", радва се певицата на народа.

Източник: Crimesbg.com