14-годишната наследница на Ирина Тенчева не само събра всички погледи в точка, а и накара всички да изгубят ума и дума. Не само по красотата й, а и по това колко много прилича на известната си майка.

 

Вероятно ще кажете, че в това няма нищо нередно и сте прави, дори би било нередно, ако е обратното. Факт е обаче, че децата невинаги успяват да вземат най-хубавата част от родителите си, особено по отношение на физическите данни. Е, в този случай обаче не може да се отрече, че природата си е свършила работата повече от перфектно и дъщерята на Ирина Тенчева изглежда наистина прекрасно.

 

Наследницата на известната кулинарка не само е нейно копие, а дори е подобрен вариант, както ще се убедите и сами от фотосите, които сме публикували по-долу.

Всеизвестен факт е, че Иван Христов и Ирина Тенчева станаха голямо и щастливо семейство преди няколко години. По-големите им отрочета пък вече са млади и красиви хора, които имат сериозни амбиции.

 

14-годишната дъщеря на Тенчева – Вирджиния вече е задминала майка си по хубост и дори има зад гърба си първите изяви на модел.

Неслучайно половинката на Иван Христов често пъти се хвали с порасналата си наследница. Не може да се отрече, че има за какво.

Източник: zajenata.bg

 

Дъщерята на Ирина Тенчева събра всички погледи в точка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дъщерята на Ирина Тенчева събра всички погледи в точка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Дъщерята на Ирина Тенчева събра всички погледи в точка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3