Лени Клум, изгряваща звезда в модната индустрия, разказа за доста неочаквано откритие, което е направила преди няколко години – тайния шкаф на мама Хайди Клум. По време на откровен разговор в подкаста „Обади се на мама и татко“ 19-годишният модел сподели първоначалното си объкване и любопитство към „играчките“ за дами.

„Помислих си: „Мамо, какво е това? Микрофон?“ Наистина нямах представа какво е. Майка ми толкова ми се ядоса, изгони ме и каза: „Не можеш да влизаш тук! Защо бърникаш по шкафовете?“.

Откровеният разказ на Лени Клум беше за откритата среда, в която е отгледана от майка си. Безгрижният подход на Хайди се простира и дотам, че тя често се разхождала топлес у дома, докато се пече на слънце край басейна на своето разкошно имение в Стоун Ридж в Бел Еър. Така щерка й свикнала с голото тяло и макар и още непълнолетна по американските закони, хич не се притеснява да се разголва за фотосесии.

Разкритията на щерката идват след откровени твърдения на Хайди Клум, че със 17-години по-младият й съпруг Том Каули го правят по няколко часа. Моделката споделя, че това време е доста и спокойно включва и играта с „машинката“.

Да, по-консервативните хора едва ли споделят възгледите на 50-годишната моделка.

Източник: „Уикенд“