Личните дневници са нещо много опасно, особено когато принадлежат на дъщерята на американския президент. Ашли Байдън обаче преди дни трябваше да разкрие потресаващи подробности за личния си живот, след като личният й дневник беше откраднат и публикуван в мрежата.

Официално семейство Байдън отрече публикуваното съдържание да е истинско, но пред съда Ашли е потвърдила, че това е личният й дневник. А в него има неща, за които Джо Байдън със сигурност не би желал да стават публично достояние.

Ашли, която е създала дневника по съвет на психолога си, в момента продължава да се лекува от проблеми с дрогата. Тя смята, че нейната зависимост е възникнала в резултат на смущаваща интимна близост с братовчедка й, с баща й, с когото се къпе заедно в доста зряла възраст и заради активните занимания на родителите си в спалнята, на които  е мълчалив свидетел години наред. Подробните признания на Ашли накараха дори съдиите да се изчервят, а Тръмп, който определено не е светец, изглежда напълно благоприличен родител, в сравнение с него.

И въпреки че Ашли по никакъв начин не приписва на баща си опити за малтретиране от негова страна върху нея, признанията, които прави, определено не се свързват с облика на президента за солиден семеен мъж със стабилно семейство и здрави морални връзки. А средно статическия избирател, категорично няма да одобри един такъв човек да продължава да е начело на страната. Дори и ако алтернативата е Тръмп.