Шайло Джоли Пит обяви, че се отказва от името на баща си, само ден след като навърши 18 години.

Неочаквано болезнен удар за актьора, който полагаше отчаяни усилия, за да се представи като примерен съпруг и баща. Но Брад Пит не е особено обичан от потомците си и все по-малко си общува с тях. А дъщерите му правят всичко, за да го изтрият от живота си. И не само те...

Решението на Шайло да се откаже от фамилията на баща си, се оказа изненада и за Анджелина. "Тя използва собствени пари, нае си адвокат и сама пусна съобщение в пресата, че не желае да носи фамилията на баща си". В действителност Шайло дори не казала на Анджелина, че смята да предприеме подобна стъпка, разкриват близки до актрисата. "Децата преживяха достатъчно. Брад никога не е крил, че е пил пред тях, но понякога прекаляваше. Когато беше наоколо децата бяха винаги уплашени и притихнали. Често викаше пред тях, караше им се, плашеше ги.

Не им е посягал, но е засягал Анджелина, а веднъж я заля с бира, докато беше скрита под одеяло с децата. Хващаше я за косата и й говореше заплахи в лицето. Не е лесно да понесеш това, особено когато си дете", казват близки до двойката. Джоли се реши на развод след един особено тежък скандал по време на полет със самолет.

Тогава тя дори подаде сигнал за тормоз над децата, който не беше доказан. Синовете на Брад — Пакс и Мадокс отказват да общуват с него, дъщеря му Захара също. Биологичната му дъщеря Шайло също се отказа от името му. А най-невероятното е, че 8 години след подадената молба за развод, войната между бившите съпрузи продължава... И краят на брака им явно не е същинският финал.