Красивите щерки на Боно се разприказваха и май разкриха пред жълтото издание „Сън“ най-съкровената му тайна. Двете красавици, днес на 33 и 31 години, разкриха шокиращи странности от характера на прочутия си татко, вокалист на Ю Ту. Пол Хюсън, както е истинското му име, живее почти аскетично – макар че е голяма звезда с много почитатели, той не прави оргии, не близва алкохол, а наркотиците са му чужди.

„Татко си е истински травестит, у дома прекарваше повече време в дрехите на мама, отколкото в своите собствени. Така се чувствал по-спокоен и му идвали повече креативни идеи“ – разкрива една от щерките му Ийв.

„Когато бяхме малки, това му поведение ни притесняваше много. Той го разбираше и нарочно ни дразнеше допълнително. Няколко пъти ни е водил на училище, облечен в рокля, щяхме да умрем от срам“ – споделя с усмивка сестра й Джордан.

Двете обаче хич не се сърдят на Боно и днес вече разбират, че подобно поведение е част от свободния дух на артиста.

„Възхищаваме му се, че въпреки постоянните концерти, турнета и записи на групата успя да ни осигури почти нормален живот, като изключим роклите“ – добавят двете.

Дъщерите на Боно разкриха голямата му тайна

Боно е баща и на двама синове – Джон и Илайджа, които са с десетина години по-малки от каките си.

Източник: „Уикенд“