Актрисата Дария Симеонова стана любимка на зрителите след "Откраднат живот", в който бе една от най-чаровните дами. По време на снимките тя създаде и семейство с любимия си Антон Бъчваров, с когото имали дълга връзка преди сватбата.

Преживели са обаче и страшно тежка, драматична раздяла, която едва не убила Дария, както признава тя самата. Всичко се случило изведнъж, без конкретен повод, да не говорим за предателство или изневери... просто нещо сякаш се счупило.

Тя и Антон още не били женени, затова решили, че това е точният момент да си дадат малко време и глътка въздух като се разделят. Изкарали така два месеца, през които обаче започнали все по-често да се виждат и чуват. Докато накрая не установили, че прекарват дори повече време заедно отпреди.

"В началото обаче беше шок. Задушавах се, имах чувството, че не мога да дишам. Все едно не бях жива. Вървях, работех, но бях като убита. Тази раздяла ни беше нужна, от друга страна, за да проверим дали наистина се обичаме. Аз направих и първата стъпка към събирането ни отново. Не съжалявам, защото отдавна вече знам, че това е моят човек", казва Симеонова.

С мъжа й са си лика прилика, почти набори са и успяха да създадат стабилно семейство.