Дария Симеонова най-накрая се реши да мине под венчило.

Актрисата е позната на родните зрители покрай участието си в сериалите сериалите "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете".

Новината за сватбата й дойде като гръм от ясно небе за мнозина преди броени дни. Талантливата актриса показа и горещи снимки от сватбата си, която, както става ясно се е състояла край морето.

Дария Симеонова се врече във вечна вярност на бащата на отрочето си. Двамата с Антон Бъчваров се запознали преди пет години. Запознанството им се случило на морето и именно поради тази причина избрали именно тази дестинация, за да си кажат най-важното „Да“ в живота.

Дария Симеонова отбелязва в профила си в социалната мрежа: "Да. Случи се. Нашето Д&А. 09.09.2022.“. Тя уточнява, че са били обградени от приятели и роднини, всички те преливащи от любов и емоции. За нея и съпруга й пък разкрива, че са по-влюбени от всякога след 5 години заедно, едно дете и редица трудности, с които успели да се справят, все пак се оженили.

Не пропуска да отбележи, че е благодарна на всички онези, които са около тях и недоумява с какво са ги заслужили. 
Прави впечатление, че актрисата е заложила на семпла рокля за сватбения си ден. Високите токчета пък е заменила с удобни кецове, с които се е венчала. 
Източник: show.blitz.bg

Дария Симеонова се омъжи (ФОТО)