Актрисата Дария Симеонова стана майка на момиченце, което кръсти Ема. Припомняме, че звездата от „Под прикритие“, „Откраднат живот“ и „Мен не ме мислете“ има и син – Макс, който се роди през 2018 г.

 

Споделя, че майчинството много я е променило – научило я е да е по-търпелива и благодарна, както и да обръща внимание на малките неща, и да не се ядосва за глупости. Много внимава и какво говори, защото не винаги й харесва, когато чуе думите си в тези на сина си.

 

Съпругът й Антон Бъчваров е мениджър и няма нищо общо с артистичните среди. Двойката си казаха „Да!“ край морския бряг преди две години. Макар сватбата им да била много весела, не минала без гафове. Малко преди булката да хвърли букета към неомъжените си приятелки, ой изчезнал.

Дария е от онези звезди, които не си спестяват и тежките моменти. Споделя, че броени дни преди венчавката, Антон взел решение да се разделят и я зарязал с бебе на ръце. И до ден днешен актрисата не е наясно какви са били мотивите за това и дали в случая не е намесена друга жена. Раздялата им продължила цели два месеца, през които обаче не спрели да си общуват заради сина им Макс. Към днешна дата тя вярва, че и двамата са имали нужда от това отдалечаване, за да се намерят отново и да се заобичат по-силно.

 

И макар към днешна дата да се е отдала изцяло на майчинството с втората им рожба, не е изключено да се върне отново на работа, ако изникне проект, който си заслужава.

В артистичните среди е известна като човек, който подбира ангажиментите си. Занимава се и с инфлуенсърска дейност – рекламира различни продукти в социалната мрежа – най-вече с насоченост към младите майки.

Източник: Уикенд