Дария Симеонова и избраникът й Антон си казаха „да“ на плажна сватба навръх 9 септември. Младоженците, които имат 4-годишен син Макс, най-после направиха своето семейно празненство, отложено преди това заради пандемията от коронавирус.

Актрисата, която изигра Анастасия в „Мен не ме мислете“ каза заветното „Да“, облечена в маркова булчинска рокля на Сара Хирш, съчетана с кецове. На плажното тържество присъстваха приятели и роднини, които се веселиха до късно вечерта. Между другото, на същата дизайнерка се довери и актрисата Луиза Григорова, която се омъжи също край морето с Мартин Макариев през 2017 г.

Дария Симеонова и Антон се запознали в нощно заведение покрай обща компания. След като разбрал, че Дария е актриса, Симеон я предизвикал с думите: „На бас, че мога да се разплача преди теб“.

Амбициозната дама приела предизвикателството. Последвали дълги минути на взиране един в друг и в крайна сметка кавалерът проронил сълза пръв. Така запознанството им било белязано от този драматичен облог, за който двамата и днес разказват с удоволствие.

Антон бил толерантен към професията на половинката си и дори гледал детето, когато тя била на снимки. Засега младата актриса има участия в „Откраднат живот“, „Лошо момиче“, „Диви и щастливи“ и „Мен не ме мислете“.
Източник: „Уикенд“

Дария Симеонова каза „Да“ с маркова булчинска рокля и кецове