Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, е придобила луксозна къща в един от най-шикозните римски квартали

Г-жа Мулти броила 5 млн. евро за разкошното палацо през 2020 г. по време на първата вълна на коронавируса, когато цените на недвижимите имоти рязко се сринаха. За сравнение – сега цената на имота, който е с размерите на малък замък, е поне 8 млн. евро.

След дълъг ремонт, продължил близо 2 години, Дарина Павлова неотдавна се нанесла в имението. Къщата разполага с шикозен басейн, 4 спални, огромна дневна, работен кабинет, библиотека, стая за пушене на пури, киносалон. Преди това милионерката продала апартамента си в центъра на Рим, който си купила още преди 15 години.

По време на пандемията Дарина Павлова отдаваше този апартамент с площ близо 400 кдадрата под наем за 12 500 евро месечно. В това време тя живееше под наем, но в далеч по-скромен апартамент.

Дарина Павлова си купи имение за 5 млн. евро в Рим
Дарина Павлова продуцира кинопроекти

Преди 5-6 години Г-жа Мулти продаде къща във Вашингтон за 1,7 млн. долара. Тогава Дарина разпродаде имотите си в САЩ, които бяха 5-6 на брой, и трайно се установи в Италия. Тогава тя заяви, че почти нищо не я задържа в Щатите, че бизнесът й е в Италия, а децата й отдавна живеят самостоятелно.

Иначе Дарина Павлова са занимава с кинопродуцентство, като през есента ще говори за най-новия касов филм, по който работи.

Източник: "Уикенд"