Дарина Павлова много добре знае, че мъжете не остават безразлични към прелестите й и очевидно се възползва максимално от този факт.

Тя за пореден път успя да събере всички погледи, този път по време на фестивала във Венеция, на който бе като дама на шефа на Нетфликс – Тед Сарандос.

Мадам Мулти заяви, че за нея е голяма чест. Тя обаче бързо успя да привлече светлините на прожекторите върху себе си с облеклото, което бе подбрала и взриви профила си в социалната мрежа с публикуваните фотоси от събитието.

На кадрите, публикувани от вдовицата на Илия Павлов ясно се вижда, че Мадам Мулти е в изключително луксозна моторна лодка. Както става ясно с нея тя се е разходила из Канале Гранде и останалите водни улици на Венеция.

Именно с въпросната моторна лодка Дарина Павлова пристигнала на премиерата на лентата "Атина", която Нетфликс представя на кинофеста. 
И разбира се вярна на себе си, тя се показа в умопомрачителна тъмносиня рокля с блестящи акценти.

Неофициално потвърдена до момента информация носи, че Дарина Павлова възнамерява да доведе филмовия гигант Нетфликс в България. Съвсем скоро той ще започне заснемането на няколко свои продукции у нас. 
Само да вметнем, че Тед Сарандос, когото Дарина Павлова придружи на фестивала, е обявяван няколко години поред за един от 100-те най-богати влиятелни хора от списание „Тайм“.
Източник: show.blitz.bg

Дарина Павлова разголи бедър до бикините и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дарина Павлова разголи бедър до бикините и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2