Той е с почти две десетилетия по-млад от нея

Този път Дарина Павлова изби рибата с новата си любов.

Вероятно за мнозина фактът, че тя отново се носи на крилете на нова любов няма да е изненада, тъй като често се случва. Това, което е изненадващото в случая е, че той е безсрамно млад.

Този път любовта й несъмнено ще разпали изключително бурни реакции.

Тези дни вдовицата на Илия Павлов демонстрира колко е щастлива в компанията на новата си любов. Като потвърждение тя дори качи снимка в социалните мрежи.

Въпросният фотос е направен на 60-ия юбилей на Дарина Павлова. По този повод тя събра десетина души в лъскав ресторант, за да ги почерпи. Очевидци обаче разкриват, че е отделила специално внимание само на един от гостите си. Той седял от лявата й страна, което разкрива, че е най-близък до сърцето й.

Според разказите на някои от гостите, Дарина Павлова не можела да си намери място от щастие и подскачала като ученичка, докато й поднасяли тортата, която била на два етажа. Тя заложила на сладко изкушение с бял шоколад и ягоди.

Докато танцувала с горящи фойерверки в ръцете си, Мадам Мулти хвърляла палави погледи към кавалера си.

В един момент се разгорещила толкова много, че разкопчала горната част на черния си тоалет. Гостите твърдят, че се разкрила доста пикантна гледка в съчетание със скъп черен сутиен от дантела. Между гърдите си пък била закачила розова роза.

Новата изгора на Дарина Павлова се казва Джовани Анджолини и забележете, е 81-ви набор. Той е медик и работи на пълен работен ден в болница в Италия.

През 2015 г. придобива известност покрай участието му във ВИП Брадър и бива избран за най-горещия лекар.

Източник: show.blitz.bg