Дарина Павлова е специален гост на фестивала в Доминикана!

Дарина Павлова прекара няколко звездни дни в Пунта Кана, Доминикана, където е специален гост на филмовия фестивал “Кана Дорада”. [caption id="attachment_617221" align="aligncenter" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова се появи повече от шармантна[/caption] Събитието се прави за първи път, а негов председател е Ави Лернер, собственик на “Ню Бояна филм”. Дарина Павлова, с която той е близък приятел, присъства на всички събития от програмата на феста.

Всеки път, стъпвайки на червения килим, брюнетката впечатляваше с визията си. Тя бе избрала четири тоалета, с които се открои под светлините на прожекторите и привлече погледите към себе си.

За първата вечер тя бе избрала къса черна рокля с паднало рамо, която бе обсипана с проблясващи от светлината на фотографските светкавици пайети. Завършвайки външния си вид, тя се бе спряла на обувки на висок ток в тон, който имаха интересни мотиви от камъни в предната си част. Аксесоарите й се състояха от нежни висящи обеци с перки, кореспондиращи с гривната на ръката й, както и деликатно колие. За второто мероприятие тя пристигна в изящна бяла рокля от дантела с флорални мотиви, която бе декоративно пристегната под бюста и в талията. Полупрозрачната дреха, съчетана с дълги висящи обеци и гривна с камъни, бързо се превърна в център на вниманието. Но най-доброто Дарина бе оставила за накрая. В последната вечер на фестивала, тя се появи с облекло, което остави присъстващите без дъх. Бляскавата полупрозрачна рокля, която, въпреки подплатата си, разкриваше голяма част от тялото й, можеше да се сравни със "златен водопад". Множеството фините ленти, падащи към земята, създаваха впечатление за пръски вода, стичащи се по плътта й. "Беше чест и удоволствие да бъда част от борда на директорите на това първо издание, сред невероятни хора и приятели. Голямо благодаря на всички, които вложиха сърцето и труда си, за това фантастично събитие!". Това гласи посланието към галерия от изображения, разкриващи последната вечер на фестивала, които Павлова сподели в своя Инстаграм акаунт. След като "Cana Dorada" официално приключи, тя отпътува за горещия Маями, Флорида, откъдето сподели със своите последователи в социалната мрежа видео клипове и снимки. На третия ден от “Кана Дорада” Дарина Павлова позира пред фотографите с ултракъса бляскава рокля със силно изрязано деколте. Тя публикува кадри от всичките си изяви в профила си в инстаграм.