Оказва се, че звездата от Народния театър и панелист от „На кафе“ Дарин Ангелов, върти любов с бившата гимнастичка, която понастоящем е президент на Българската федерация по художествена гимнастика – Невяна Владимирова.

След като съпругата му Антония Русева го заряза заради наркобоса Кирчо Руския, Ангелов дълго време бе сам, но ето, че слънцето е изгряло и на неговата улица.

Актьорът не само не крие новата си изгора, а дори пристигна придружен от нея на премиерата на филма „Пътят“.

 

Разликата във възрастта им е 13 години – тя е на 30, а той – на 43. Първата им среща била покрай общи познати и веднага се харесали. След развода с Антония, артистът стоя сам дълго време, но очевидно най-после се е престрашил да пусне друга в сърцето си.

 

Негови близки твърдят, че той изпаднал в емоционална дупка заради изневярата на бившата си и много трудно преживявал несполуките си в личен план. Сега обаче се чувствал по-добре. Даже си купил нов лъскав джип, в който да вози красивата си приятелка.

 

Макар, че след като научил, че е рогоносец, Ангелов съвсем се сринал, и до днес не е казал лоша дума по адрес на бившата си.

Той не споделя много за личния си живот, но винаги е говорил с добро за майката на детето си. Двамата имат 8-годишна дъщеря на име Дария.

 

Откакто се омъжи за актьора в края на 2015 г., Антония започна да гради имидж на почтена жена, но някои все още си спомнят извънбрачната й авантюра със Стефан Манов – Тачо,

мъжът на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни отношения, преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията на съпруга си и направила всичко възможно да ги прекрати.

 

Оправната Антония не жалила дълго за пиандето Тачо и бързо се ориентирала към далеч по-перспективния Дарин Ангелов. Преди да се задоми, тя живеела основно в Унгария, където работела в местна телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, но се върнала за постоянно, когато панелистът на Гала й предложил брак.

 

Стройната брюнетка и актьорът се срещнали за първи път на морето в обща компания. После се намерили във фейсбук и започнали да комуникират онлайн. Искрите пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, за да бъде с нея. След това отношенията им се развили много бързо. Година по-късно Дарин предложил на Русева по романтичен начин отново в Лозенец – мястото на първата им среща. Те дори обмисляли лятна сватба на плажа, ала плановете им се осуетили заради служебните ангажименти на артиста и церемонията се отложила за декември. След венчавката семейството се сдоби и с дете. През юли 2016 г. на бял свят се появи щерка им,

 

Интересна подробност от личния живот на Ангелов е, че навремето е бил гадже и на певицата Мариана Попова. С нея били заедно около две години, но днес актьорът с ужас си спомня

за този период.

 

Сега са в хладни отношения, защото раздялата им изобщо не преминала гладко. Връзката им приключила заради властния характер на Попова и желанието й постоянно да контролира и манипулира.

 

Актьорът се надявал с настоящата си връзка най-сетне да извади късмет. Хубавицата Невяна няма деца, така че не е изключено в бъдеще двойката да се замисли за общ наследник.

Преди да се залюби с Дарин, някогашната гимнастичка имаше връзка с брейк танцьора Веселин Манолов, така че явно харесва артистични мъже.

С него изкараха заедно цели 10 лета и дори бяха сгодени, но през 2022 г. тихомълком сложиха

край на отношенията си. Причината за разлъката не е известна, но според запознати става въпрос за изчерпване на чувствата им след дългото съвместно съжителство.

Източник: Уикенд