Изглежда актьорът Дарин Ангелов най-после е намерил утеха след развода си с Антония Русева. Към днешна дата той се радва на нова тръпка – еротичната моделка, писателка и отскоро стажантка в Министерството на електронното управление – Калина Паскалева.

 

Запознати издават, че Калина често била засичана да ходи по обяд в Народния театър, откъдето излиза с Дарин Ангелов. Предполага се, че двамата ходят заедно на обяд, предвид факта, че Министерството на електронното управление се намира наблизо.

 

Отдалеч личи, че двамата се радват взаимно на компанията си, но до момента не са нарушили границата на приличното на публични места. Въпреки това мълвата носи, че те са най-новата светска двойка в родния шоубизнес.

 

Дарин Ангелов с нова изгора след развода

За никого не е тайна, че Дарин Ангелов се разведе с жена си преди повече от година, а причината, довела до раздялата им е стандартна – взаимни изневери. Антония била тази, която първа сложила рога на съпруга си, а Дарин пък на свой ред започнал да кръшка, за да й го върне. И макар да си дали втори шанс заради дъщеря им, според мнозина разводът бил просто въпрос на време, както се и случи в действителност.

 

И макар Дарин да не си позволи да каже лоша дума за бившата си жена на публично място, той бе съсипан след случката. Дори намери сили да се шегува със сватбата в представлението „Орфей“ в Народния театър. Въпреки това в рамките на година той отслабна драстично, състари се и си личеше, че минава през тежък период в живота.

 

Напоследък обаче той видимо е живнал и според хора от близкото му обкръжение, това се дължи на новата любов.

Калина Паскалева, която скоро ще навърши 37 години пък е категорична, че не е срамно да си стажант и я изпълва с ентусиазъм и положителни емоции. Междувременно стана ясно, че стажът й не е платен и трябва да приключи до 30 септември. Не е изключено след това да кандидатства и за постоянна работа в министерството.

Източник: Уикенд