Актьорът и панелист на Гала - Дарин Ангелов вече не знае на кой свят е. Припомняме, че той отдавна е с разбито сърце заради развода с жена си Антония Русева, която обожаваше, но която го заряза като мръсно коте заради друг мъж.

Дарин опита всичко, за да я спре, да й докаже, че я обича повече от себе си, но не - онази пощуряла от страст по любовника си и му би шута. Ангелов призна на няколко пъти, че се е отдал изцяло на работата си и се надява тя да го извади от дупката, защото без нея ще полудее. Е, ето че днес има и друг повод да го направи и самият той признава, че вече не знае в какъв свят живее...

Новият шок на Дарин Ангелов е свързан със социалните мрежи и това, в което са се превърнали хората. Знаем, че той е много близък със своя брат, който му е не само кръвна връзка, но и най-добър приятел и душеприказчик.

Дарин разказа как наскоро били заедно с брат си и си говорели на важни и значими теми, за любовта, за живота и прочие, когато хоп... изведнъж брат му получил съобщение в Месинджър. Не очаквал такова и разбира се, го отворили да прочетат.

Каква била реакцията им, едва не се гътнали, когато видели, че това е снимка, а на снимката има ясно демонстриран и щракнат в близък план мъжки... бастун. Съвсем без покритие отгоре, обаче, чистак в натура.

"Вече съм се отчаял. Какво е това нещо, какво се случва с хората?!", втрещен е Дарин Ангелов.

Източник: Crimesbg.com