Обвинява себе си за изневярата й

Актьорът Дарин Ангелов е съсипан след сполетялата го драма.

Запознати издават, че той е бил зарязан от съпругата си Антония Русева още преди няколко месеца. Въпреки, че е минало време, Дарин Ангелов все още не може да се съвземе и дори таи надежди, че ще се съберат отново.

Дарин Ангелов е съсипан

При все, че невярната му жена го унизи, слагайки му рога, той е готов да й прости в името на това отново да бъдат семейство. Твърди, че прави всичко това заради дъщеря си, но според хора от близкото му обкръжение, той все още има силни чувства към бившата му вече жена.

Дарин Ангелов разсъждава, че е истинско изкуство да обичаш някого, противно на логиката, без дори да търсиш нещо в замяна.

Според близки до актьора, в последно време той е изпаднал в тежка емоционална дупка и преживява много трудно сполетялото го.

Дори задълженията покрай детето му не успявали да го извадят от депресията. Опитвал се да се заравя с работа, за да скрие проблемите си и да се избави поне за малко от сполетелия го крах, но без успех.

Пред свои близки той споделил, че все още обича до полуда Антония и дори многократно я молел да се върне при него в името на шестгодишната им дъщеричка Дария.

За разлика от мнозина, той дари обвинявал себе си за изневярата на съпругата му.

Източник: show.blitz.bg